Volg Joulz online

Joulz op Facebook Joulz op LinkedIn Joulz op Twitter Joulz op YouTube

Solliciteren per video: een nieuwe benadering van de arbeidsmarkt

Joulz groeit. Daar zijn we blij mee. Dat betekent ook dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s voor diverse functies. We hebben gemerkt dat wij de markt anders moeten benaderen willen we het schaarse technische talent op de arbeidsmarkt aanspreken. Zo zijn mensen steeds meer visueel ingesteld. Daarom lopen er twee pilots waarin wij als werkgever op een verrassende nieuwe manier in contact komen met potentiële kandidate. Video is daarbij de sleutel.

videosoll

Werk in beeld via een filmpje

Als eerste laten we bij de vacatures voor monteur en engineer in een kort filmpje zien wat we doen. Geen droge opsomming van wat je moet kunnen maar het werk in actie! Als deze pilot slaagt, gaan we ook voor andere functies filmpjes toevoegen aan de vacatures.

Bekijk hier de filmpjes

Presenteer jezelf per video

Daarnaast loopt er een pilot met videosolliciteren. Gegadigden voor de functies van Hoofd Engineering en Teamleider stations primair en Teamleider montage kunnen direct per video in contact komen met onze recruiters. Zij stellen zich eerst voor, uiteraard per video. In een videopitch van één minuut kunnen kandidaten zich vervolgens presenteren. Kijk voor deze vacatures op https://www.joulz.nl/nl/werken-bij/vacatures.

Gepubliceerd: 22 november 2016


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions