Volg Joulz online

Joulz op Facebook Joulz op LinkedIn Joulz op Twitter Joulz op YouTube

Joulz heeft de ISO27001/27019 certificering behaald

Dit certificaat geeft aan dat wij als Joulz professioneel omgaan met de informatiebeveiliging in het algemeen en “cybersecure” zijn voor het werken aan kritische infrastructuren. Hiermee zijn wij het eerste bedrijf in Nederland dat de certificering heeft behaald op de combinatie ISO27001/27019.

Wat brengt dit ons?

We zijn het eerste bedrijf in Nederland dat de certificering heeft behaald op de combinatie ISO27001/27019. En dat geeft ons een voorsprong!

Het certificaat is nu behaald op het domein telecommunicatie en de bijbehorende ondersteunende afdelingen (zoals IT, HRM, Inkoop). Op het certificaat komt te staan “het conform de ISO27019 norm ontwerpen, bouwen en beheren van telecommunicatie-infrastructuren voor netwerkbeheerders in overeenstemming met de selectie van risicoreducerende maatregelen zoals gedocumenteerd in de verklaring van toepasselijkheid”.

cyber2

Welke voorsprong geeft ons dit naar de klanten?

Uitermate belangrijk is de aantoonbaarheid van "cybersecurity", die bepaalde randvoorwaarden aan je organisatie inrichting stelt. Klanten zullen de borging van cybersecurity gaan eisen en dit traject bereidt ons daarop voor.

Daarnaast hebben we met dit traject ook stappen gezet in de integratie van de gebieden OT en IT.
Met deze stap toont Joulz aan leidend te willen blijven in het vakgebied en het onderstreept ons imago als Strategisch Partner.

Vervolgstappen

Eén van de vervolgstappen wordt om deze certificering voor de hele Joulz-organisatie te behalen. Daarnaast willen we o.a. een SA-keurmerk voor cybersecurity ontwikkelen, een traject dat net opgestart is.

Gepubliceerd: 29 november 2016


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions