Volg Joulz online

Joulz op Facebook Joulz op LinkedIn Joulz op Twitter Joulz op YouTube

Joulz STN2020 – Strategische samenwerking Eurofiber en VolkerWessels Telecom

Een intelligenter elektriciteitsnet (Smart Grid) vereist een modern en betrouwbaar telecomnetwerk bij Stedin. Onder de noemer ‘STN2020’ gaat Joulz dit realiseren als System Integrator.

Deze strategische opdracht voor de realisatie van een Smart Grid is complex en omvangrijk. Joulz realiseert onder andere een glasvezelnetwerk van 2000 kilometer. Joulz werkt ook intensief samen met zorgvuldig gekozen onderaannemers. Anja Vijselaar, directeur van Joulz sloot op 21 december 2016 overeenkomsten met Alex Goldblum, CEO van Eurofiber en Wido van de Mast, CEO VolkerWessels Telecom (VWT) voor de levering van grote delen van een glasvezelnetwerk. Deze glasvezelkabels verbinden de grote elektriciteitsstations in het gehele verzorgingsgebied van Stedin.

nieuws Eurofiber foto

Voorste rij, vlnr: Wido van de Mast, CEO VolkerWessels Telecom (VWT), Anja Vijselaar, directeur van Joulz en Alex Goldblum, CEO van Eurofiber
Achterste rij, vlnr: Ben Klaasman, directeur VWT, Auke Huisman, Programmamanager STN2020, Enne van der Bijl, Projectmanager glasvezel STN2020, Vincent van Mierlo, Account Manager Eurofiber

nieuws Eurofiber2

Dat dit project, waarbij de koperverbinding stap voor stap worden vervangen door glasvezelkabel al begonnen is, zagen we deze maand in Spijkenisse. De eerste glasvezelverbindingen werden op 8 december 2016 ‘geblazen’. Door bestaande buisstructuren van Eurofiber en VWT/KPN over te nemen kunnen we met zo weinig mogelijk overlast voor bewoners en met hoge snelheid de aanleg realiseren.

Gepubliceerd: 29 december 2016


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions