Volg Joulz online

Joulz op Facebook Joulz op LinkedIn Joulz op Twitter Joulz op YouTube

Informatieborrel voor specialisten

Wil jij aan de slag op een van onze projecten? Kom dan kennis maken op 22 juni

Wij zijn trots op weer een erkenning door TenneT TSO als serviceprovider en supplier, deze keer voor EU-207. Dat betekent nog meer mooi werk op komst onder andere op het gebied van de secundaire renovaties van hoogspanningsstations.

Wij zijn hiervoor hard op zoek naar specialisten, met name secundair ontwerpers, tekenaars, secundair monteurs, testers en inbedrijfstellers. Heb jij de nodige ervaring op één van deze vakgebieden?

Dan kun je bij Joulz Energy Solutions je expertise volop inzetten voor projecten op grond van bijvoorbeeld de EU-207 erkenning. 

Jij bent welkom op onze Informatieborrel

Benieuwd wat wij elkaar kunnen bieden? En wat werken voor Joulz zo leuk maakt? Kom dan kennis maken tijdens de Informatieborrel op 22 juni 2017. Op ons dakterras aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam leren we je graag kennen.

Datum: donderdag 22 juni 2017 vanaf 16.00 uur.

Aanmelden

Stuur een mailtje aan onze recruiter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons adres is Zalmstraat 7a, 3016 DS Rotterdam. Wij zijn uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar.

Gepubliceerd: 02 juni 2017


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions