Volg Joulz online

Joulz op Facebook Joulz op LinkedIn Joulz op Twitter Joulz op YouTube

Joulz verkrijgt opdracht Landstation Borssele 220/380kV

In oktober 2017 kregen wij te horen dat we de opdracht voor de bouw van het Landstation Borssele van TenneT TSO gegund hebben gekregen.

De aansluitingen van de nog te bouwen offshore windparken Borssele Alpha en Beta worden in dit station verbonden met het bestaande 380kV hoogspanningsnet. Het bestaande station Borssele wordt om deze reden flink uitgebreid. Sales Director Jan Willem Kijlstra: ‘Wij zijn bijzonder blij met deze grote opdracht. Onze positie als toonaangevende partij voor offshore windprojecten wordt hiermee nogmaals benadrukt.’ Ook bij de bouw van Borssele Alpha en Beta platforms zijn wij immers, als onderaannemer van HSM, nauw betrokken.

csm Borssele kaartje 81339ec3d3

Voorbereidingen starten

Tendermanager Kees den Besten: ‘Onze werkzaamheden binnen dit project omvatten levering van ca. 600 ton staalwerk, het plaatsen van de primaire componenten op het staalwerk en bouw , levering van de secundaire en tertiaire installatie en het bedrijfsvaardig opleveren. Bijzonder aan dit project is dat het civiele deel reeds in uitvoering is en dat de engineering door TenneT is verricht. De buitenwerkzaamheden voor Landstation Borssele starten op 1 juni 2018. De komende maanden zullen wij volop benutten voor de voorbereidende werkzaamheden zoals selectie van onderaannemers en leveranciers.’  

Gepubliceerd: 13 november 2017


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions