Energieopslag

Uw oplossing perfect geïntegreerd

Eén van de belangrijkste schakels op weg naar een duurzame energiehuishouding is de opslag van elektrische energie voor later gebruik. Naarmate de productie door decentrale, duurzame energiebronnen toeneemt, wordt tijdelijke opslag noodzakelijk voor een gezonde en economische energiebalans. Allerlei technieken worden daarvoor ontwikkeld, beproefd en ook al in de praktijk gebruikt: van batterijen en vliegwielen tot fuel cells en power-to-gas installaties.

Het Joulz Energy Solutions Ingenieurs & Adviesbureau legt continu energy storage-oplossingen op de testbank. Zo zorgen we er altijd voor dat de energy storage-technologie die u kiest perfect geïntegreerd wordt in uw energie-infrastructuur. Zo bereiken we samen met u het beste rendement op uw investeringen.

Energieopslag diensten

  • Consultancy: adviezen over hoe uw storage-technologie het beste geïntegreerd kan worden met uw energie-infrastructuur.
  • Design: het ontwerp van uw storage-voorzieningen uitgewerkt in een basis en functioneel ontwerp, inclusief technische specificaties en veiligheidsmaatregelingen, integratie in het elektriciteitsnet (netstudie) en advies over uw onderhoudsmethodiek.
  • Beheer en onderhoud: onderhoud van de elektrische installatie van uw energieopslagsysteem.
energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions