Testen

Tijdens de uitvoeringsfase van een project wordt op verschillende momenten getoetst en gemeten of de componenten afzonderlijk en de hoogspanningsinstallatie als geheel nog voldoet aan de vereiste normen en specificaties. Maar ook in situaties als onderhoud en reparatie mogen bepaalde delen van een hoogspanningsinstallatie zelfs niet in dienst gesteld worden voordat daarbij een vorm van beproeving heeft plaatsgevonden.

Testfaciliteiten in house

Wij beschikken als één van de weinige partijen in deze sector in house over de vereiste kennis en faciliteiten voor het end-to-end testen van de verschillende componenten. Dit komt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project ten goede.

Een bijzondere vorm van testen betreft de secundaire installaties. Waar de primaire delen van een hoogspanningsinstallatie de vermogensoverdracht verzorgen zijn de secundaire installaties nodig voor het beveiligen, regelen, schakelen, meten en op afstand bedienen. Ook voor deze secundaire installaties beschikken we over een uitgebreid spectrum aan test- en meetapparatuur om beveiligingsinstellingen grondig te testen.

testen


"Unieke kennis in huis voor het end-to-end testen van primaire en secundaire componenten."

Vragen ofmeer informatie?

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions