Assetdatabeheer

Asset Owners ontzorgd

Het registreren, beheren en perfect toegankelijk maken van assetdata met de hoogst mogelijke datakwaliteit is van levensbelang voor elke gereguleerde of private netbeheerder. Joulz Energy Solutions Engineering & Advies voert deze taken al jaren tot tevredenheid uit voor netbeheerders als TenneT en Stedin. Daar komen steeds meer private klanten bij. Denk daarbij bijvoorbeeld aan assetowners van windparken, stadsverwarmingsnetten en grote industriële complexen. We maken daar het verschil met onze diepgaande kennis van assetdatabeheer en alles wat daarbij komt kijken, van het systematisch en toegankelijk opslaan van data tot en met wet- en regelgeving op dit gebied.

We kunnen uw assetdata registreren en beheren in uw eigen assetdatasystemen. Uiteraard beschikken wij ook zelf over zo’n systeem. Vandaar uit kunnen we desgewenst een assetdataloket verzorgen, dat u alle zorgen omtrent assetdatabeheer uit handen neemt.

Vragen ofmeer informatie?

Peter Oomens
  • Peter Oomens
  • 06 - 30 10 41 02

“De ervaring die we aantreffen bij het Joulz Assetdataloket helpt ons enorm. De terugkoppelingen die we krijgen bij bijvoorbeeld het vinden van de juiste gegevens over een bepaald onderwerp, zijn altijd professioneel. En als er punten van zorg zijn, dan krijgen we die ook te horen.”
Frederik Schmidt, Asset Data-beheerder TenneT

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions