Drone inspecties

Inspecties op hoog niveau

De technische experts van Joulz Energy Solutions gebruiken voor het uitvoeren van inspecties op hoog niveau een onbemand systeem. Met behulp van drones voert Joulz Energy Solutions inspecties uit aan bijvoorbeeld hoogspanningslijnen, schakeltuinen en windmolens. Met behulp van deze onbemande systemen kunnen monteurs vanaf de grond inspecties veilig en snel uitvoeren. En daar zit voor u het voordeel. Want door het versnellen van de inspectie kunnen we voor u een groter gebied en/of meer objecten inspecteren. Dit houdt de onderhoudskosten beheersbaar.

Drones kunnen met verschillende soorten sensoren worden uitgerust, zoals een warmtecamera, een HD-videocamera of een laserscanner. Hierdoor wordt het een systeem waarmee we onze klanten van kwalitatief hoogwaardige data kunnen voorzien. Groot voordeel is daarnaast dat hoogspanningslijnen intensief geïnspecteerd kunnen worden, zonder ze spanningsloos te maken. En tenslotte is het ook een veilige werkmethode voor Joulz Energy Solutions. Onze monteurs en specialisten kunnen op afstand en vanaf de grond verschillende soorten inspecties uitvoeren zonder te klimmen en zonder in de buurt te komen van spanningsvoerende delen.

Joulz Drone 17

Vragen ofmeer informatie?

Peter Oomens
  • Peter Oomens
  • 06 - 30 10 41 02

"Joulz richt zich op innovaties die écht passen bij de kernactiviteiten van het bedrijf: ontwerpen, aanleggen, in stand houden. Het uitvoeren van inspecties met drones is niet alleen ‘hip’ en efficiënt, maar de kwaliteit van de inspecties verbetert er ook nog eens door. Drones ‘kijken’ op plaatsen waar je als mens niet gauw komt."

Arnold van der Bie
Chief Data Officer Stedin

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions