Veiligheid en kwaliteit bij Joulz Energy Solutions

Joulz Energy Solutions heeft veiligheid, milieu en product- en proceskwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierbij ligt de nadruk op de continue verbetering. Dit gebeurt voornamelijk door het meten van resultaten en het (waar nodig) nemen van corrigerende acties.

Om dit continue proces van verbetering te voeden vinden wij het belangrijk dat iedere Joulz Energy Solutions medewerker zich blijft ontwikkelen op zijn vakgebied en expertise.

Het is de verantwoordelijkheid van iedere medewerker van Joulz om deze continue verbetering na te streven door voortdurende aandacht tot op detailniveau. Naleving van bestaande wet- en regelgeving en bedrijfsspecifieke voorschriften en normen vormt de basis. Zo kan Joulz toegevoegde waarde blijven leveren voor de klant.

Certificaten

Joulz Energy Solutions heeft de kracht van haar kwaliteitsysteem, veiligheidsysteem en milieusysteem zichtbaar gemaakt door deze te laten toetsen en certificeren naar een aantal belangrijke normen in onze branche. Alle certificaten van Joulz Energy Solutions worden eens per jaar getoetst door de onafhankelijke certificerende instantie KIWA.

Certificaten

ISO 9001
CKB
VCA**
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 27001
ProRail: erkend in de Categorie├źn Spoorse Energievoedingskabels en Spoorse glasvezelkabel in de branche Kabelaannemers en Boorbedrijven
Veiligheidsladder, trede 3

kiwa iso9001 klein  kiwa iso14001 klein  kiwa iso18001 klein  kiwa vca klein


"Wij denken graag met u mee over het verduurzamen, intelligenter en betrouwbaarder maken van uw energie-infrastructuur."

Neem contact met ons op

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions