Dienst: Tracés & Grondzaken
Klantsegment: Duurzaam

Zonnepark Ouddorp

Groot zonnepark aan het net

De coöperatie Deltawind realiseert en stimuleert al sinds 1989 duurzame energie op Goeree-Overflakkee. Een recente ontwikkelingen is één van de grootste grondgebonden zonneparken van Nederland in het plaatsje Ouddorp. Bij recreatiepark De Klepperstee zijn een kleine 3000 zonnepanelen opgesteld. De zonnepanelen staan op een stuk grond van 1,3 hectare. Ze leveren per jaar gemiddeld 787.000 kWh aan elektriciteit – genoeg voor ongeveer 200 huishoudens. Dit zal deels naar het recreatiepark gaan. De rest wordt geleverd aan het elektriciteitsnet.

Joulz Energy Solutions heeft de 13 kV aansluiting verzorgd van het zonnepark op het openbare net van Stedin. Dat moest snel én goed, om de start van het toeristische seizoen niet in de weg te zitten. Het tracé is daarom ruim voor de start van het toeristenseizoen opgeleverd. Voor het zonnepark Ouddorp leverde Joulz Energy Solutions de transformator, een transformatorstation en het middenspanningstracé en sloot het geheel aan op het Stedin-netwerk. 

"Dat moest snel én goed, om de start van het toeristische seizoen niet in de weg te zitten."

"Wij denken graag met u mee over het verduurzamen, intelligenter en betrouwbaarder maken van uw energie-infrastructuur."

Neem contact met ons op

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions