Dienst: Beheer en Onderhoud
Klantsegment: Duurzaam

Onderhoud Prinses Amaliawindpark (Offshore)

Het Prinses Amaliawindpark is een Nederlands offshore windpark van Eneco. Het windpark ligt in de Noordzee, ongeveer 23 km van de kust ten westen van Egmond aan Zee. Het windpark bestaat uit 60 Vestas V80-2 MW windturbines en heeft een totale capaciteit van 120 MW. Onderdeel van het windpark is een Offshore High Voltage Substation (OHVS) die de spanning optransformeert van 20 kV naar 150 kV. Middels een 150 kV zeekabel is het OHVS aangesloten op het landelijke 150 kV net van TenneT.

De bouw van het windpark was een initiatief van Eneco en E-Concern. Het park is officieel geopend op 4 juni 2008.

Joulz Energy Solutions heeft een 10 jarig contract voor het onderhoud van de primaire en secundaire installaties op het OHVS, inclusief de Onshore Control Building, de netaansluiting en alle IT en Communicatie systemen. Daarnaast levert Joulz een 24/7 storingsdienst en de Installatie Verantwoordelijke (IV-diensten). Joulz Energy Solutions adviseert over eventuele verbeteringen of de noodzakelijke correctieve aanpassingen. Hiervoor voert Joulz Energy Solutions twee keer per jaar onderhoud uit en zorgt ervoor dat het windpark de gestelde levensduur haalt op een kost effectieve wijze met een maximale beschikbaarheid.

Bekijk de video

Onderhoud Prinses Amaliawindpark

"Verzorgen van gestelde levensduur op een kost effectieve wijze met een maximale beschikbaarheid."

"Wij denken graag met u mee over het verduurzamen, intelligenter en betrouwbaarder maken van uw energie-infrastructuur."

Neem contact met ons op

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions