Dienst: Meetdiensten
Klantsegment: Mobiliteit

Meetdiensten bij RET

Rotterdam beschikt dankzij de RET over een uitstekend openbaar vervoersnetwerk. Sinds 2007 verzorgt zij als verzelfstandigd bedrijf het vervoer in de regio.

De energievoorziening voor de tram en metro wordt verzorgd door gelijkrichterstations, verbonden middels een netwerk van ondergrondse kabels. Aan dit netwerk wordt voortdurend gewerkt: uitbreidingen, verplaatsingen en verleggingen worden met regelmaat uitgevoerd om het netwerk in topconditie te houden. Om bij al deze veranderingen goed zicht te houden op de kwaliteit van al die kabels is de
Joulz Energy Solutions Meetdienst regelmatig aan het werk om met metingen en beproevingen aan te tonen dat het netwerk voldoet aan de normen en eisen.

De Joulz Energy Solutions Meetdienst voert de manteltesten op de aangelegde xlpe-kabels uit en doet ook een beproeving (kern-test) om de spanningsvastheid van het kabelsysteem aan te tonen. De tijdstippen van de werkzaamheden worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever waardoor er vaak in de nacht met de meetbussen van Joulz Energy Solutions gemeten en beproefd wordt. De meetresultaten worden in rapporten voor klant vastgelegd.  

"Goed inzicht behouden op de kwaliteit van alle kabels"

"Wij denken graag met u mee over het verduurzamen, intelligenter en betrouwbaarder maken van uw energie-infrastructuur."

Neem contact met ons op

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions