Dienst: Design & Construct Projecten
Klantsegment: Grootzakelijk

2 kilometer ondergrondse 110kV verbinding en uitbreiding klantstation

Joulz Energy Solutions heeft op basis van een UAV-gc EPC (Engineering,Procurement & Construction) contract voor een klant in de voedselindustrie in Noord Nederland een 2 km 110kV ondergrondse kabelverbinding gerealiseerd inclusief de levering en installatie van de transformator, scheiders, kabels en het koppelen van de bestaande installatie.

Een fantastisch mooi project waarin wij alle expertise op gebied van hoogspanning, montage en installatie, omgevingsmanagement, vergunningen, (tracé) engineering en projectmanagement hebben ingezet.

Voor dit project is zeer nauw samengewerkt met de opdrachtgever. Vanaf de ontwikkeling van het project, de contractontwikkeling tot oplevering van de werkende verbinding en installatie hebben onze opdrachtgever en wij gezamenlijk de juiste stappen hebben genomen.

Door een zeer goede projectbeheersing en gebruik makend van verschillende PULL- planning sessies met alle stakeholders is het TenneT 110kV-veld op exact dezelfde dag in bedrijf genomen als de klantinstallatie.

food1food2


"Wij denken graag met u mee over het verduurzamen, intelligenter en betrouwbaarder maken van uw energie-infrastructuur."

Neem contact met ons op

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions