Joulz Energy Solutions als werkgever

Joulz Energy Solutions is dé hoogwaardige specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en –stations. We ontwerpen, realiseren, beheren, onderhouden en voegen intelligentie aan het net toe. Om dit te kunnen, hebben we een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van en in de aangrenzende gebieden van complexe midden- en hoogspanning.

Onze oorsprong

We kennen grote delen van het Nederlandse elektriciteitsnet op ons duimpje, omdat onze mensen deze hebben aangelegd en al jarenlang onderhouden. Vanuit deze historie hebben we specialistische en hoogwaardige kennis van zowel bestaande als nieuwe energiesystemen, van ontwerp en engineering, van automatisering van netten, verbindingen en stations én van beheer en onderhoud van deze complexe netten.

Strategische partner

Dit alles maakt dat we dat we een strategische duurzame partner zijn voor onze klanten. Dat hoeft niet alleen in Nederland. We maken samen met onze klanten voorzichtig stappen over de grens.
Wij zien elektriciteit als een basisbehoefte van de samenleving. Elektriciteit geeft warmte en licht en stelt ons in staat om veilig en comfortabel te leven. De kanteling van fossiele naar duurzame energie betekent dat elektriciteit niet alleen meer zorgt voor een veilig en comfortabel leven, maar ook voor een duurzamer bestaan.

Technisch vooruitstrevende oplossingen voor een betrouwbare, betaalbare en toekomstbestendige energievoorziening, daar staan we voor. Onze ruim 600 medewerkers werken 24 uur per dag, dag in dag uit met enthousiasme aan die oplossingen om samen met onze klanten voorop te lopen in het verduurzamen van de energievoorziening en hen te helpen met de uitdagingen die onder andere deze energietransitie met zich meebrengt.

De energiewereld is flink in beweging. Onze energie komt steeds vaker uit duurzame bronnen als zon en wind, we rijden elektrisch of op aardgas en wekken straks onze eigen energie op. Ook de rol van automatisering wordt groter, waardoor installatietechniek en ICT naar elkaar toe groeien. Wil jij achter de schermen meedenken- en werken aan de toekomst van onze energievoorzieningen? Bij een werkgever die stevig inzet op opleiding en ontwikkeling van vakmanschap? Kies dan voor een carrière bij Joulz Energy Solutions.

Onze mensen aan het woord

Hoe is het om bij Joulz Energy Solutions te werken? Onze startende ingenieurs vertellen.
Hoe is het om bij Joulz Energy Solutions te werken als monteur? Onze monteurs vertellen.


'Onze vakmensen zijn de belangrijkste assets van Joulz.'

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions