Stages / Afstuderen bij Joulz Energy Solutions

De wereld van elektriciteit is flink in beweging. De achterliggende techniek wordt slimmer, de vraag naar duurzame energiebronnen groeit hard. Joulz Energy Solutions bevindt zich aan de voorkant van deze beweging: of het nu gaat om het aansluiten van complete windmolenparken of geschikt maken van het elektriciteitsnet voor teruglevering van energie. Wil jij in de keuken kijken bij een vooraanstaande technische dienstverlener?

Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. We hebben regelmatig plaats voor enthousiaste HBO- of WO-studenten. In een technische omgeving of bij onze stafdiensten (o.a. HRM, Finance, IT, en Communicatie). Als wij ook enthousiast zijn kun je rekenen op uitstekende begeleiding en een prima stagevergoeding. Daarnaast dragen de informele sfeer en grote collegialiteit binnen Joulz Energy Solutions bij aan een vlot stage- of afstudeertraject.

Stuur je CV en motivatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken wij of we een passende opdracht voor je kunnen vinden. 

Zit jij in je derde of vierde jaar van een MBO-opleiding met de richting middenkader voor engineering?
Elk half jaar bieden wij stageplaatsen aan op onze afdeling Assetdatamanagement. Meer weten over een stage bij Joulz Energy Solutions? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg jij een administratieve MBO-opleiding in de richting bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie? Of volg jij een economische HBO-opleiding in de richting van bedrijfseconomie en zoek je een meewerkstage?
Ook voor deze opleidingen bieden wij stageplaatsen aan. Stuur jouw CV en motivatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken wij of we een passende opdracht voor je kunnen vinden.

Volg jij een MBO-opleiding in de richting Elektrotechniek?
Wij bieden deze stageplaatsen aan. Stuur jouw CV en motivatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken wij of we een passende opdracht voor je kunnen vinden. 

Onze openstaande stageplekken kun je hier vinden.


"Wil jij achter de schermen meedenken- en werken aan de toekomst van onze energievoorzieningen?"

Lees meer over werken bij Joulz Energy Solutions 

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2019 Joulz Energy Solutions